Photobucket

miercuri, ianuarie 16, 2008

Nonecsistentza

Biata mama a avut o viata de rahat cat a fost tanara.
A crescut fara parinti si mai apoi a avut un barbat curvar si betziv ordinar, care batea la ea mai ceva ca la un shnitzel .... mda, ADN-ul meu e-acelasi!
Si cum n-ajung doua rele, mai fu inca una, dupa parerea ei si-a mea de azi pentru cateva secunde, capul rautatilor.
La 16 ani se-nfiintase singura singurica-n Bucuresti, manata de binele indurat in casa bunicilor. Si-a intrat la scoala de asistente medicale pe barba ei. Insa avea nevoie de ajutor, de sustinere financiara urmatorii ani, lucru extrem de usor pentru un foarte bogat unchi mare rahat de partid pe judet la vremea respectiva.
Unchiuletzul venit personal la Bucuresti, a urechiat-o cu spirit de daruire, trimitzand-o din scoala direct in brazda campului "cu drag muncit"
Si asfel lua sfarsit "lunga" cariera intelectuala a maica-mii, la care azi ma gandeam ca daca eraaaaa!!!! eeee, vrabia malai viteazu' ...... ca daca era, io, aceasta fiinta suava prin excelenta, nascuta dintr-un tatic exceptional, NU MAI EXISTAM


rrrr

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bre! Daca-ti place sa scurmi in tot soiul de amintiri strict personale, de ce nu tii un jurnal clasic, intr-un caiet?!... Pe care sa-l arati doar apropiatilor tai...
Chiar asa de mult iti place sa arati tuturor coltisoarele tale cele mai intime?!
Hai, bre, da-o dracului de treaba si fii - cat de cat - decenta!...
Dovedeste ca ai un pic de...demnitate!

ogarafgan spunea...

Am lasat sa treaca doua comentarii de la un anonim anonim, care el stie ce inseamna demnitate si decenta ... el, anonimul!
ce trist!

Anonim spunea...

Indignarea/frustrarea specimenului anonim nu prea are sens. Ori este cineva pe care l-ai pus la punct mai demult si acum tot maraie si iti cauta nod in papura, ori este o ruda a unchiului activist de care povesteai si ii e teama sa nu ii dauneze la afaceri (alea pornite cu banii unchiului) faptul ca batranu' comunist apare mentionat intr-un fel nu prea onorabil in postul tau;). Oricum, individul/individa nu merita atata atentie, cel mult un fuck off! :)