Photobucket

sâmbătă, ianuarie 12, 2008

Inner Beauty

Eu nu cred ca exista dragoste intre un barbat mai tanar cu ani bunisori si-o femeie mai in varsta! care sa si dureze. Chiar daca se vorbeste mult de frumusetea interioara.
Domnule, ciudat mai suna limba mea materna, ma duce cu gandul la dizainarurile de interioare!
Frumusete interioara - Inner beauty, o diferenta ca de la cer la pamant, desi se spune ca tre' sa cinstim limba noastra si sa ne pastram romani ..... io vreau sa ma pastrez .... pentru englezi .... si americani sa zicem.
Deci ce ziceam? ar fi contra firii ( imi cam trece prin cap anus contra naturii, nush de ce?! )
O femeie trebuie sa fie ceva dulce, suav, catifelat, neted, adica-n plus sa produca placere privirii .... poti sa ai 7 creiere, sa faci a 11-a minune a lumii si sa ajungi pe Marte - de una singura - daca-ncep sa-ti atarne pieile pan' obrajori, sa-ti faci nod pe dupa gat cu sanii-n caz ca nu-s de lungimea unor rame storcite de masina .... mai mult de respect si admiratie nu produci. Vei observa imediat, mai ales daca esti si printre cele fara bani, grimase pe fetzele interlocutorilor pufani in caz ca indraznesti vreun gest extrem. In caz de cont in banca, mai o lumina stinsa, mai o perna pe fatza c-asha-i ixaiting si la moda, sting si grimasele ca prin farmec si deschid sufletul.
Adec' ti se serveste sufletul!

Cu scuzele de rigoare capului meu, care la ora asta sta sa faca poc de nesomn si geniu ne'ntzeles!


vama-260

6 comentarii:

Anonim spunea...

Nu e cazul de nici o scuza, ai dreptate:)
Unde gasesti modelele astea atat de expresive? Imi place atitudinea asta in care ai surprins-o...

Anonim spunea...

Ogarito, aici iti dau dreptate. Da si inversiunea-i la fel!...

ogarafgan spunea...

Inversiunea-i privita un pic diferit, femeile se uita si cu inima, nu numai cu ce-au intre picioare ... intervine si sentimentul de protectie, siguranta, care face mult. De multe ori din respect poate izvora si dragostea ... de femei vorbesc, tre' sa repet sa se-nteleaga.
Sarumana de trecere nenea anonim!
Sylvester, tocmai, ca-i surprinsa, e un instantaneu ... in Vama
Multzam!

Anonim spunea...

Am privit mai atent degetele, ma duc cu gandul la mana unei balerine sau a unei dansatoare si ma fac curios de restul corpului:)

ogarafgan spunea...

restul corpului e f fain, a facut inot de performanta

Anonim spunea...

Te cred pe cuvant;)